Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання до семінарських занять для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищ. освіти за спеціальністю 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], . - 67 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42650 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 66. - Б. ц.

Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова продукція -- пищевая продукция -- фаховий колоквіум -- профессиональный коллоквиум -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні рекомендації та завдання до семінарських занять з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу: