>
631.362.3
С 71
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії гречерушального верстата [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 16 с. : мал. - Бібліогр.: с. 16
Ключові слова: класифікація круп -- классификация круп -- виготовлення круп -- изготовление круп -- машини -- машины -- шелушіння зерна -- шелушение зерна -- технологічний процес -- технологический процесс -- гречана крупа -- гречневая крупа --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович\авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
С 71
| УДК | |
| 631.362.3:664.788](072) |
Ключові слова: класифікація круп -- классификация круп -- виготовлення круп -- изготовление круп -- машини -- машины -- шелушіння зерна -- шелушение зерна -- технологічний процес -- технологический процесс -- гречана крупа -- гречневая крупа --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович\авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 31 | 141 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 1 |
| 2 | 31 | 151 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 1 |
| 3 | 31 | 141 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 1 |
| 4 | 31 | 151 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 1 |
| 5 | 34 | 051 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 6 | 34 | 051 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 7 | 34 | 071 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 8 | 34 | 071 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 9 | 34 | 072 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 10 | 34 | 072 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 11 | 34 | 073 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 12 | 34 | 075 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 13 | 34 | 075 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 4 |
| 14 | 33 | 181 | Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна | 7 |
| 15 | 33 | 181 | Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна | 7 |
| 16 | 33 | 133 | Організація та процеси ПХВ | 7 |
| 17 | 33 | 133 | Організація та процеси ПХВ | 7 |
| 18 | 33 | 133 | Організація та процеси ПХВ | 7 |
| 19 | 33 | 133 | Організація та процеси ПХВ | 8 |
| 20 | 33 | 133 | Організація та процеси ПХВ | 8 |
| 21 | 33 | 133 | Організація та процеси ПХВ | 8 |
| 22 | 33 | 133 | Спецобладнання та обладнання малих ПХВ | 9 |
| 23 | 33 | 133 | Спецобладнання та обладнання малих ПХВ | 9 |
| 24 | 34 | 073 | Організація процесів переробних і харчових виробництв | 11 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|