
>
Черемська, Тетяна Володимирівна.Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобув. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Т. В. Черемська ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 38 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67803 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 36-37. - Б. ц.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти вироблення та прийняття проєктно-управлінських рішень. Проаналізовано сучасні основи системного погляду на управління проєктами, освоєння сучасних технологій управління проєктами в ресторанній індустрії. Ознайомлення з методологією розроблення проєктів і методів управління проєктами у відповідності з міжнародними стандартами. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові техноло-гії» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Черемська, Тетяна Володимирівна.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти вироблення та прийняття проєктно-управлінських рішень. Проаналізовано сучасні основи системного погляду на управління проєктами, освоєння сучасних технологій управління проєктами в ресторанній індустрії. Ознайомлення з методологією розроблення проєктів і методів управління проєктами у відповідності з міжнародними стандартами. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові техноло-гії» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |