
>
637.52
Д 27
Дейниченко, Григорий Викторович.Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания [Текст] : монография / Г. В. Дейниченко, А. А. Простаков ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли . - Харьков : Студцентp, 2003. - 278 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 248-278. - ISBN 966-7530-32-9
Ключові слова: мясное сырьё -- переработка -- процесс переработки -- разработка новых технологий -- исследование -- показатели качества --
Додаткові точки доступу:
Простаков, Александр Александрович
Дуб, Владимир Васильевич
Харьк. гос. ун-т питания и торговли
Д 27
Дейниченко, Григорий Викторович.
УДК | |
637.52 |
Ключові слова: мясное сырьё -- переработка -- процесс переработки -- разработка новых технологий -- исследование -- показатели качества --
Додаткові точки доступу:
Простаков, Александр Александрович
Дуб, Владимир Васильевич
Харьк. гос. ун-т питания и торговли
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 3 | 3 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 340678 348149 347733 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 354150 357081 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|