Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; під заг. ред. В. І. Ладика ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], . - 317 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8267 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 258-263 (102 назви). - Б. ц.

Зміст:
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів із нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибопродуктів
Ключові слова: м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- риба -- рыба -- рибопродукти -- рыбопродукты --
Додаткові точки доступу: