
>
Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; під заг. ред. В. І. Ладика ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 317 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8267 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 258-263 (102 назви). - Б. ц.
Зміст: >
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів із нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибопродуктів
Ключові слова: м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- риба -- рыба -- рибопродукти -- рыбопродукты --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович\під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів із нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибопродуктів
Ключові слова: м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- риба -- рыба -- рибопродукти -- рыбопродукты --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович\під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 143 |
2 | Репозитарій |