.
Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищої освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 134 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961 (Репозитарій). - Б. ц.

Зміст:
Хлібопекарське виробництво
Макаронне виробництво
Виробництво кондитерських виробів
Виробництво харчових концентратів
Ключові слова: борошно -- мука -- тісто -- тесто -- сировина -- сырье -- рецептури -- рецептуры -- хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу: