Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самост. роботи для студ. ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (освітно-професійна программа Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], . - 71 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5042 (Репозітарій)

Зміст:
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва хліба та хлібобулочних виробів
Характеристика та аналіз технологічних процесів продуктів бродильного виробництва
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва кондитерських виробів
Додаткові точки доступу: