
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самост. роботи для студ. ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (освітно-професійна программа Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 71 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5042 (Репозітарій)
Зміст: >
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва хліба та хлібобулочних виробів
Характеристика та аналіз технологічних процесів продуктів бродильного виробництва
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва кондитерських виробів
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва хліба та хлібобулочних виробів
Характеристика та аналіз технологічних процесів продуктів бродильного виробництва
Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва кондитерських виробів
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 92 |
2 | Репозітарій |