
>
664.38-029:62]-047.37(076.5)
F 74
Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 6. Research of Functional and Technological Properties of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : [s. n.], 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
Ключові слова: egg protein -- білок яйця -- белок яйца -- gelatin -- желатин -- foam forming -- формування піни -- формирование пены -- stability of foam -- стійкість піни -- стойкость пены -- gel-forming temperature -- гелеутворююча температура -- гелеобразующая температура -- melting point -- температура плавлення -- температура плавления -- gel -- гель -- emulsifying ability -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- stability of amulsion -- стабільність амульсії -- стабильность амульсии --
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga\compiler\
Dugina, Kateryna\compiler\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
F 74
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК | |
664.38-029:62]-047.37(076.5) |
Ключові слова: egg protein -- білок яйця -- белок яйца -- gelatin -- желатин -- foam forming -- формування піни -- формирование пены -- stability of foam -- стійкість піни -- стойкость пены -- gel-forming temperature -- гелеутворююча температура -- гелеобразующая температура -- melting point -- температура плавлення -- температура плавления -- gel -- гель -- emulsifying ability -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- stability of amulsion -- стабільність амульсії -- стабильность амульсии --
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga\compiler\
Dugina, Kateryna\compiler\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія | 3 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія | 3 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | ХАРЧОВА ХІМІЯ ЗЕРНОПРОДУКТІВ | 9 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія зернопродуктів | 9 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія зернопродуктів | 10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|