
>
Lisovska, T. O.The technology semi-finished sponge product using extruded corn flour [Electronic resource] : monograph / T. O. Lisovska, N. Chorna, N. H. Kopchak ; State Biotechnological University, Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : [s. n.], 2022. - 108 p. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28415 (Репозитарій). - Bibliography : p. 91-105 (195)
Переклад назви: Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна: монографія
Зміст: >
Prospects of use of flour extruded in biscuits semi-finished products
Перспективи використання борошна екструдованого у бісквітних напівфабрикатах
Scientific substantiation of technological biscuits dough stabilization parameters with the use of extruded corn flour
Наукове обґрунтування параметрів стабілізації технологічного тіста печива з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Development of technology of biscuits semifinished products using extruded corn flour
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Ключові слова: екструдоване борошно -- экструдированная мука -- бісквітні напівфабрикати -- бисквитные полуфабрикаты -- тісто печива -- тесто печенья -- кукурудзяне борошно -- кукурузная мука -- розробка технологій -- разработка технологий --
Додаткові точки доступу:
Chorna, Nina
Kopchak, N. H.
State Biotechnological University
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Lisovska, T. O.
Переклад назви: Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна: монографія
Prospects of use of flour extruded in biscuits semi-finished products
Перспективи використання борошна екструдованого у бісквітних напівфабрикатах
Scientific substantiation of technological biscuits dough stabilization parameters with the use of extruded corn flour
Наукове обґрунтування параметрів стабілізації технологічного тіста печива з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Development of technology of biscuits semifinished products using extruded corn flour
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Ключові слова: екструдоване борошно -- экструдированная мука -- бісквітні напівфабрикати -- бисквитные полуфабрикаты -- тісто печива -- тесто печенья -- кукурудзяне борошно -- кукурузная мука -- розробка технологій -- разработка технологий --
Додаткові точки доступу:
Chorna, Nina
Kopchak, N. H.
State Biotechnological University
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 84 |
2 | Репозитарій |