
>
644.6:628.6:640.432(076)
Г 46
Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі [Текст] : навч. посіб. : практикум / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - Харків : Світ Книг, 2020. - 224 с.
Зміст: >
Гігієна та санітарія, її завдання в системі підприємств ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення функціонування підприємств ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об’ємнопланувальних рішень приміщень підприємств ресторанного господарства. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари та пакувальних матеріалів. Санітарно-гігієнічна оцінка миючих та дезинфікуючих засобів
Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання, зберігання і реалізації кулінарної продукції
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації дитячого, лікувального та лікувально-профілактичного харчування. Основи профілактики харчових захворювань мікробного і немікробного походження у підприємствах ресторанного господарства
Впровадження систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції (HACCP, ISO, GMP, GFSI. FSSC тощо) на підприємствах харчової індустрії
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- гігієна закладів -- гигиена заведений -- санітарія закладів -- санитария заведений -- гігієна персоналу -- гигиена персонала -- вимоги до приміщень -- требования к помещениям --
Анотація:
Вміщує учбовий матеріал, який обгрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі - раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, що виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Серік, Максим Леонідович
Сєногонова, Людмила Івнівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка
Г 46
Гігієна та санітарія, її завдання в системі підприємств ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення функціонування підприємств ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об’ємнопланувальних рішень приміщень підприємств ресторанного господарства. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари та пакувальних матеріалів. Санітарно-гігієнічна оцінка миючих та дезинфікуючих засобів
Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання, зберігання і реалізації кулінарної продукції
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації дитячого, лікувального та лікувально-профілактичного харчування. Основи профілактики харчових захворювань мікробного і немікробного походження у підприємствах ресторанного господарства
Впровадження систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції (HACCP, ISO, GMP, GFSI. FSSC тощо) на підприємствах харчової індустрії
УДК | |
644.6:628.6:640.432(076) |
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- гігієна закладів -- гигиена заведений -- санітарія закладів -- санитария заведений -- гігієна персоналу -- гигиена персонала -- вимоги до приміщень -- требования к помещениям --
Анотація:
Вміщує учбовий матеріал, який обгрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі - раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, що виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Серік, Максим Леонідович
Сєногонова, Людмила Івнівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-233730 Х-233731 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 88 |
2 | Репозитарій |