664.8.035.2(075.8)
Г 46
Гігієна виробництва, безпечність та якість соленої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, . - 97 с. : рис.

Зміст:
Соління, як спосіб консервування риби
Класифікація видів та способів соління риби
Гігієнічні вимоги до засолювальних інгредієнтів
Характеристика способів соління риби
Гігієнічні вимоги до режимів соління
Фактори, що впливають на швидкість соління риби
Гігієнічні вимоги до соління оселедцевих
Гігієнічні вимоги до соління лососевої риби
Гігієнічні вимоги до соління дрібної риби (салаки, кільки, хамси, тюльки)
Гігієнічні вимоги до соління тріски
Гігієнічні вимоги до соління частикової риби
Гігієнічні вимоги до соління скумбрії і ставриди
Гігієнічні вимоги до пряного соління риби
Гігієнічні вимоги до маринування риби
Дозрівання соленої риби
Санітарне оцінювання соленої риби за її дефектів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування і зберігання солених рибних продуктів
Безпечність та якість риби соленої
Гігієна виробництва, безпечність та якість сардин солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість лососів далекосхідних солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців пряного засолювання та маринованих (бочкових)
УДК
664.8.035.2(075.8)
664.951(075.8)
637.56.05(075.8)
614.31(075.8)
636.09(075.8)

Ключові слова: соління риби -- соление рыбы -- маринування риби -- маринование рыбы -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- санітарне оцінювання -- санитарное оценивание -- пакування -- упаковка -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- риба солена -- рыба соленая -- сардини -- сардины -- лосось далекосхідний -- лосось дальневосточный -- оселедець -- сельдь -- салака -- кілька -- килька -- хамса -- тюлька -- тріска -- треска -- скумбрія -- скумбрия -- ставрида -- гигиена производства --
Додаткові точки доступу: