
>
Котляр, Олег Володимирович.Цифрові технології та СRM-системи в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / О. В. Котляр, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 36 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67805 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 34-35. - Б. ц.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- цифрові технології -- цифровые технологии -- сrm-системи -- crm-системы -- електронні меню -- электронные меню -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказ -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Цифрові технології та СRM-системи в ресторанній індустрії» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти CRM-систем в сфері ресторанної індустрії. Розглянуто питання впровадження цифрових технологій в закладах ресторанної індустрії, ефективність електронних меню, онлайн-замовлень в закладах. Розглядаються питання цифрових технологій у виробництві харчової продукції, друк продуктів харчування. Автоматичний контроль якості продукції. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Котляр, Олег Володимирович.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- цифрові технології -- цифровые технологии -- сrm-системи -- crm-системы -- електронні меню -- электронные меню -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказ -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Цифрові технології та СRM-системи в ресторанній індустрії» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти CRM-систем в сфері ресторанної індустрії. Розглянуто питання впровадження цифрових технологій в закладах ресторанної індустрії, ефективність електронних меню, онлайн-замовлень в закладах. Розглядаються питання цифрових технологій у виробництві харчової продукції, друк продуктів харчування. Автоматичний контроль якості продукції. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |