664.7(072)
В 51
Випускова робота бакалавра [Текст] : метод. вказ. для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології", галузь знань 18 "Виробництва та технології". Ч. 2. Технологічне проектування борошномельних підприємств / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 79 с. : рис., табл.

УДК
664.7(072)

Ключові слова: проект реконструкції підприємства -- проект реконструкции предприятия -- техніко-економічне обгрунтування -- технико-экономическое обоснование -- технологічне проектування -- технологическое проектирование -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- технохімічний контроль -- технохимический контроль -- управління якістю -- управление качеством -- прийняття рішень -- принятие решений -- борошномельне підприємство -- мукомольное предприятие --
Додаткові точки доступу: