
>
Стандартизація, сертифікація та метрологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки для практ. занять студ. ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 45 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67566 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 42-45. - Б. ц.
Ключові слова: стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация -- метрологія -- метрология -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- правові основи -- правовые основы -- принципи -- принципы -- основні положення -- основные положения -- проблеми міжнародної співпраці -- проблемы международного сотрудничества --
Анотація:
Методичні вказівки для практичних занять студентів з дисципліни «Стандартизація, сертифікація та метрологія» призначені для вдосконалення знань студентів вищих навчальних закладів щодо основних теоретичних і практичних положень, що містять науково-методичні, організаційні, правові основи стандартизації та метрології; принципи і основні положення сертифікації продукції та послуг; проблеми міжнародної співпраці у галузі стандартизації, метрології і сертифікації. Видання призначене здобувачам ступеня освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна\авт.-уклад.\
Полупан, Валентин Вадимович\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Пенкін, Андрій Костянтинович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация -- метрологія -- метрология -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- правові основи -- правовые основы -- принципи -- принципы -- основні положення -- основные положения -- проблеми міжнародної співпраці -- проблемы международного сотрудничества --
Анотація:
Методичні вказівки для практичних занять студентів з дисципліни «Стандартизація, сертифікація та метрологія» призначені для вдосконалення знань студентів вищих навчальних закладів щодо основних теоретичних і практичних положень, що містять науково-методичні, організаційні, правові основи стандартизації та метрології; принципи і основні положення сертифікації продукції та послуг; проблеми міжнародної співпраці у галузі стандартизації, метрології і сертифікації. Видання призначене здобувачам ступеня освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна\авт.-уклад.\
Полупан, Валентин Вадимович\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Пенкін, Андрій Костянтинович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 12 |