
>
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі [Електронний ресурс] : зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. О. І. Черевко. - 2017 - .
Вип. 1. - Харків : [б. в.], 2017. - 308 (374) с. - Бібліогр. наприкінці ст. - Б. ц.
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- торгівля -- торговля -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес
Анотація: Збірник містить статті з бухгалтерського обліку та фінансів, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної економіки та зовнішньоекономічної діяльності, менеджменту та маркетингу, прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Розглядаються фізико хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів, результати товарознавчих досліджень та експертизи, а також питання підвищення якості продуктів харчування і непродовольчих товарів. Збірник розраховано на здобувачів вищої освіти та фахівців економічної й технічної галузей.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью -070144838
Кол-во выдач 0
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі [Електронний ресурс] : зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. О. І. Черевко. - 2017 - .
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- торгівля -- торговля -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес
Анотація: Збірник містить статті з бухгалтерського обліку та фінансів, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної економіки та зовнішньоекономічної діяльності, менеджменту та маркетингу, прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Розглядаються фізико хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів, результати товарознавчих досліджень та експертизи, а також питання підвищення якості продуктів харчування і непродовольчих товарів. Збірник розраховано на здобувачів вищої освіти та фахівців економічної й технічної галузей.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 48 |