636.09(075.8)
Г 44
Гігієна і експертиза харчових тваринних гідробіонтів та продуктів їх переробки [Текст] : підручник. Ч. 2. Гігієна і експертиза водних ссавців, безхребетних гідробіонтів, продукції з риби / І. В. Яценко [та ін.] ; за ред.: І. В. Яценка [та ін.]. - Харків : Діса плюс, . - 648 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 622-636. - ISBN 978-617-7384-59-4

Зміст:
Гігієна водних ссавців
Гігієна безхребетних гідробіонтів
Гігієна виробництва рибних консервів
Гігієна виробництва рибних пресервів
Гігієна виробництва та консервування ікри риб
Гігієна рибних напівфабрикатів та кулінарних виробів
Гігієна виробництва та обігу борошна кормового з гідробіонтів
Гігієна виробництва та обігу жиру тваринних гідробіонтів
Засади державного регулювання та діяльності в галузі рибного господарства та аквакультури
Державні санітарні правила і норми для підприємств і суден, що виробляють продукцію з гідробіонтів
Система НАССР на потужностях з переробки харчових гідробіонтів
Ветеринарно-санітарний нагляд під час експорту рибопродукції до країн Європейської Співдружності
УДК
636.09(075.8)
614.31(075.8)
637.56(075.8)

Ключові слова: водні ссавці -- безхребетні гідробіонти -- гігієна виробництва -- якість -- безпечність -- водные млекопитающие -- бесхребетные гидробионты -- гигиена производства -- качество -- безопасность --
Додаткові точки доступу: