
>
Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : метод. вказівки та робочий зошит до викон. лаборатор. робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти зі спец. 181 Харчові технології, ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. Г. Олійник [и др.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 57 с. : рис., табл. + дод. 46-55 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62190 (Репозитарій). - Б. ц.
Зміст: >
Вибір теми науково-дослідної роботи. Складання літературного огляду за темою
Обґрунтування актуальності теми наукового дослідження. Формулювання мети і завдань, визначення об’єкту і предмету наукового дослідження
Планування та проведення експерименту
Статистична обробка і аналіз результатів досліджень
Організація та проведення дегустаційних нарад
Узагальнення результатів досліджень. Написання наукових творів
Презентація результатів досліджень
Ключові слова: наукові дослідження -- научные исследования -- методологія -- методология -- організація -- организация -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Білаш, Богдан Геннадійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Вибір теми науково-дослідної роботи. Складання літературного огляду за темою
Обґрунтування актуальності теми наукового дослідження. Формулювання мети і завдань, визначення об’єкту і предмету наукового дослідження
Планування та проведення експерименту
Статистична обробка і аналіз результатів досліджень
Організація та проведення дегустаційних нарад
Узагальнення результатів досліджень. Написання наукових творів
Презентація результатів досліджень
Ключові слова: наукові дослідження -- научные исследования -- методологія -- методология -- організація -- организация -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Білаш, Богдан Геннадійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 27 |