
>
664.9(075)
Я 66
Янчева, Марина Олександрівна.Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
Ключові слова: м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів --
Анотація:
У навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Додаткові точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Я 66
Янчева, Марина Олександрівна.
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК | |
664.9(075) |
Ключові слова: м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів --
Анотація:
У навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Додаткові точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 3 | 3 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 14 | 14 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347031 347032 347913 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 347033 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-215478 Х-216489 Х-218586 Х-219513 Х-к.3644/1 Х-к.3644/1 Х-к.3644/2 Х-к.3644/4 Х-к.3644/4 Х-к.3644/6 Х-к.3644/8 Х-к.3644/2 Х-к.3644/2 Х-к.3644/2 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 31 | Біомедична інженерія (163) | Біохімія | 2 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Біохімія | 3 |
3 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Біохімія у тваринництві | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|