664.9(075)
Я 66
.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, . - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4

Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК
664.9(075)

Ключові слова: м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів --
Анотація:
У навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Додаткові точки доступу: