
>
636.085.2(072)
Р 64
Розрахунок поживної цінності кормів у кормових одиницях та визначення співвідношення зернових компонентів і БВД [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять з дисц. "Наукові основи зберігання зерна" для студ. освітньо-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8
Ключові слова: рецептури кормів -- рецептура кормов -- поживна цінність -- питательная ценность --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Р 64
УДК | |
636.085.2(072) |
Ключові слова: рецептури кормів -- рецептура кормов -- поживна цінність -- питательная ценность --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|