636.085.2(072)
Р 64
Розрахунок поживної цінності кормів у кормових одиницях та визначення співвідношення зернових компонентів і БВД [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять з дисц. "Наукові основи зберігання зерна" для студ. освітньо-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, . - 8 с. - Бібліогр.: с. 8

УДК
636.085.2(072)

Ключові слова: рецептури кормів -- рецептура кормов -- поживна цінність -- питательная ценность --
Додаткові точки доступу: