
>
Методи контролю харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навч. зі спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2023. - 68 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42648 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 66. - Б. ц.
Зміст: >
Техніка безпеки при проведенні лабораторних робіт
Методи контроля харчових продуктів
Методи органолептичної оцінки якості харчових продуктів
Фізичні методи аналізу харчових продуктів
Хімічні методи аналізу харчових продуктів
Електрохімічні методи аналізу харчових продуктів
Оптичні методи аналізу харчових продуктів
Дослідження якості деяких харчових продуктів за допомогою люмініскопу
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Техніка безпеки при проведенні лабораторних робіт
Методи контроля харчових продуктів
Методи органолептичної оцінки якості харчових продуктів
Фізичні методи аналізу харчових продуктів
Хімічні методи аналізу харчових продуктів
Електрохімічні методи аналізу харчових продуктів
Оптичні методи аналізу харчових продуктів
Дослідження якості деяких харчових продуктів за допомогою люмініскопу
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 106 |