
>
Технологічний семінар [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2024. - 40 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58259 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 36-39. - Б. ц.
Зміст: >
Вимоги до оформлення матеріалів виконаних робіт
Вступ. Поняття академічної доброчесності. Індивідуальне завдання здобувача. Пошук наукової інформації
Сучасні погляди на теорії та концепції харчування
Компоненти харчування як основні харчові речовини
Хлібопекарські дріжджі – стратегічний продукт в реаліях сьогодення
Використання харчових добавок. за чи проти?
Сухі суміші для хлібопечення та кондитерських виробів. спрощення технології?
Шляхи підвищення термінів зберігання продукції галузі
Сучасні підходи до пакування харчової продукції
Завдання для самостійної роботи студентів
Ключові слова: семінар -- семинар -- технологічний семінар -- технологический семинар -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчування -- питание --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Технологічний семінар» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми для самостійного засвоєння здобувачами (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Вимоги до оформлення матеріалів виконаних робіт
Вступ. Поняття академічної доброчесності. Індивідуальне завдання здобувача. Пошук наукової інформації
Сучасні погляди на теорії та концепції харчування
Компоненти харчування як основні харчові речовини
Хлібопекарські дріжджі – стратегічний продукт в реаліях сьогодення
Використання харчових добавок. за чи проти?
Сухі суміші для хлібопечення та кондитерських виробів. спрощення технології?
Шляхи підвищення термінів зберігання продукції галузі
Сучасні підходи до пакування харчової продукції
Завдання для самостійної роботи студентів
Ключові слова: семінар -- семинар -- технологічний семінар -- технологический семинар -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчування -- питание --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Технологічний семінар» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми для самостійного засвоєння здобувачами (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 26 |