Основні деталі та вузли машин переробних і харчових виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : [б. в.], . - 28 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67986 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 27. - Б. ц.

Ключові слова: деталі машин -- детали машин -- промисловий комплекс -- промышленный комплекс -- механічні передачі -- механические передачи -- різблення -- резьба -- редуктори -- редукторы --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни з дисципліни: «Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання». У методичних вказівках пропонується ознайомитися з основними деталями та вузлами машинґ. які використовуються на переробних і харчових підприємствах України, їх характеристиками та функціональним призначенням. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: