
>
664
С 40
Системные исследования технологий переработки продуктов питания [Текст] / О. Н. Сафонова [и др.] ; Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва. - Хаpьков : ХГТУСХ, 2000. - 199 с. - Библиогр.: с. 193-197. - ISBN 5-77-63-2201-4
Ключові слова: переработка -- переробка -- продукты питания -- продукти харчування -- технологические системы -- технологічні системи -- пищевое производства -- харчове виробництва -- качества -- якості -- производства мармелада -- виробництва мармеладу -- технология желейных блюд -- технологія желейних страв --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Николаевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Алексеевна
Фощан, Андрей Леонтьевич
Пивоваров, Павел Петрович
Богомолов, Алексей Васильевич
Тищенко, Леонид Николаевич
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва
С 40
УДК | |
664 |
Ключові слова: переработка -- переробка -- продукты питания -- продукти харчування -- технологические системы -- технологічні системи -- пищевое производства -- харчове виробництва -- качества -- якості -- производства мармелада -- виробництва мармеладу -- технология желейных блюд -- технологія желейних страв --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Николаевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Алексеевна
Фощан, Андрей Леонтьевич
Пивоваров, Павел Петрович
Богомолов, Алексей Васильевич
Тищенко, Леонид Николаевич
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 3 | 3 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 333607 334350 339628 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 339705 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 357667 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Методи контролю продукції харчових виробництв | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|