Сучасні формати закладів ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : рис., табл. + дод. 17-18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67815 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 19. - Б. ц.

Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові технології -- пищевые технологии -- формати закладів -- форматы заведений -- дослідження ринку -- исследование рынка --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи та перелік рекомендованої літератури. Видання призначене здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу: