636.09(075.8)
Г 51
Гігієна рослинних харчових продуктів [Текст] : підручник / І. В. Яценко [та ін.] ; за ред. Н. М. Богатко ; Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : Діса плюс, . - 424 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 413 (16 назв). - ISBN 978-617-7064-69-4

Зміст:
Гігієна рослинних харчових продуктів та її система
Гігієна овочів свіжих
Гігієна зелені свіжої
Гігієна фруктів свіжих
Гігієна ягід садових та дикорослих свіжих
Гігієна вин
Гігієна спецій, прянощів, приправ
Гігієна цукру
Гігієна продуктів переробки зерна
Гігієна жирів рослинного походженя
Гігієна грибів
Підстави для бракування продукції рослинного походження
Нормативні документи
УДК
636.09(075.8)
614.31(075.8)
633/635(075.8)

Ключові слова: санітарно-гігієнічні вимоги -- виробництво -- реалізація -- зберігання -- транспортування -- санитарно-гигиенические требования -- производство -- реализация -- хранение -- транспортировка --
Додаткові точки доступу: