
>
Фощан, Андрій Леонтійович.Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 192 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35261 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 191 (15 назв)
Зміст: >
Основні технологічні принципи виробництва харчових продуктів. Функціонально-технологічні властивості харчових продуктів
Білки, жири, вуглеводи. Їх функціонально-технологічні властивості та перетворення при виробництві та зберіганні харчової продукції
Загальні принципи зберігання харчових продуктів
Методи збереження харчових продуктів
Зміна якості продукції при зберіганні
Біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій
Пастеризація та стерилізація як спосіб консервування
Збереження харчових продуктів шляхом заморожування
Сушіння як метод консервування харчових продуктів
Пакувальні матеріали як спосіб збереження харчових продуктів
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы --
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Фощан, Андрій Леонтійович.
Основні технологічні принципи виробництва харчових продуктів. Функціонально-технологічні властивості харчових продуктів
Білки, жири, вуглеводи. Їх функціонально-технологічні властивості та перетворення при виробництві та зберіганні харчової продукції
Загальні принципи зберігання харчових продуктів
Методи збереження харчових продуктів
Зміна якості продукції при зберіганні
Біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій
Пастеризація та стерилізація як спосіб консервування
Збереження харчових продуктів шляхом заморожування
Сушіння як метод консервування харчових продуктів
Пакувальні матеріали як спосіб збереження харчових продуктів
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы --
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 79 |