
>
Дієтичне харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій : для студ. спец. 181 Харчові технології (освіт.-кваліфікац. програма Дієтологія та харчова безпека) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань. - Харків : [б. в.], 2018. - 102 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4173 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 102. - Б. ц.
Зміст: >
Предмет «Дієтичне харчування» та його роль в харчуванні здорової та хворої людини
Особливості харчування людей різного віку
Особливості харчування людей з різними видами навантаження
Особливості харчування людей, що працюють на різних промислових підприємствах
Лікувальні дієти. Основні принципи лікувальних дієт та їх функції. Нумерна система дієт. Значення різних продуктів у лікувальному харчуванні
Дієтичне харчування у разі захворюванні серцево-судинної системи
Дієтичне харчування у разі захворювання травної системи
Дієтичне харчування під час захворювання органів видільної системи
Дієтичне харчування у разі ендокринних захворювань
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна\уклад.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\уклад.\
Упатова, Олена Іванівна\уклад.\
Цибань, Лілія Степанівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Предмет «Дієтичне харчування» та його роль в харчуванні здорової та хворої людини
Особливості харчування людей різного віку
Особливості харчування людей з різними видами навантаження
Особливості харчування людей, що працюють на різних промислових підприємствах
Лікувальні дієти. Основні принципи лікувальних дієт та їх функції. Нумерна система дієт. Значення різних продуктів у лікувальному харчуванні
Дієтичне харчування у разі захворюванні серцево-судинної системи
Дієтичне харчування у разі захворювання травної системи
Дієтичне харчування під час захворювання органів видільної системи
Дієтичне харчування у разі ендокринних захворювань
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна\уклад.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\уклад.\
Упатова, Олена Іванівна\уклад.\
Цибань, Лілія Степанівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 151 |
2 | Репозітарій |