664.8.047(06)
П 81
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту облад. та техн. сервісу ХДУХТ : (м. Харків ; 29 жовт. 2015 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 70 с. - 6.33 грн.

УДК
664.8.047(06)

Ключові слова: сушіння харчової сировини -- сушка пищевого сырья -- якість -- качество -- процес сушіння -- процесс сушки -- сушильні апарати -- сушильные аппараты --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей із проблем енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини. Розглянуто питання з таких напрямів: теоретичні аспекти та експериментальні дослідження процесів сушіння харчової сировини; розробка енергоефективних сушильних апаратів; технологія сушіння харчової сировини: формування якості продукції під час теплової обробки. Збірник призначено для наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрів та студентів вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу: