
>
663.674(075)
П 50
Поліщук, Галина Євгеніївна.Технологія морозива [Текст] : навч. посібник / Г. Є. Поліщук, І. С. Гудз. - Київ : ІНКОС, 2008. - 219 с. - ISBN 966-8347-53-6
Анотація:
Охоплює питання розвитку галузі у світі та в Україні. Обгрунтовано технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів морозива.
Додаткові точки доступу:
Гудз, Ірина Семенівна
П 50
Поліщук, Галина Євгеніївна.
УДК | |
663.674(075) |
Анотація:
Охоплює питання розвитку галузі у світі та в Україні. Обгрунтовано технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів морозива.
Додаткові точки доступу:
Гудз, Ірина Семенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 15 | 15 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347021 349080 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-220173 Х-220174 Х-220175 Х-220176 Х-220177 Х-220178 Х-220179 Х-220180 Х-220181 Х-220182 Х-220183 Х-220184 Х-220185 Х-220186 Х-220187 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|