>
657.471(02.064)
Ч-90
Чумак, Оксана Володимирівна.Управління витратами в інформаційно-аналітичній системі підприємств ресторанного господарства [Текст] : монографія / О. В. Чумак, І. С. Андрющенко. - Харків : Іванченко І. С., 2016. - 268 с. : табл. - ISBN 978-617-7377-37-4 : 100.00 грн., 100 грн.
Ключові слова: витрати виробництва -- витрати -- затраты -- інформаційно-аналітична діяльність -- информационно-аналитическая деятельность -- підприємство -- предприятие -- підприємства -- предприятия -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- управління -- управление -- 3333 --
Анотація:
У монографії обґрунтовані теоретичні положення і подані науково-практичні рекомендації щодо управління витратами операційної діяльності в інформаційно-аналітичній системі підприємств ресторанного господарства. Розвинуто понятійний апарат теорії управління витратами та їх класифікацію. Представлено теоретико-методичні положення інформаційно-аналітичного забезпечення та науково-методичний підхід до формування стратегії управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Розкрито концептуальні засади формування моделі системи управління витратами й визначено аналітичний інструментарій щодо моделювання поведінки витрат стосовно їх оптимізації в підприємствах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Андрющенко, Ірина Сергіївна
Ч-90
Чумак, Оксана Володимирівна.
| УДК | |
| 657.471(02.064) | |
| 640.43(02.064) |
Ключові слова: витрати виробництва -- витрати -- затраты -- інформаційно-аналітична діяльність -- информационно-аналитическая деятельность -- підприємство -- предприятие -- підприємства -- предприятия -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- управління -- управление -- 3333 --
Анотація:
У монографії обґрунтовані теоретичні положення і подані науково-практичні рекомендації щодо управління витратами операційної діяльності в інформаційно-аналітичній системі підприємств ресторанного господарства. Розвинуто понятійний апарат теорії управління витратами та їх класифікацію. Представлено теоретико-методичні положення інформаційно-аналітичного забезпечення та науково-методичний підхід до формування стратегії управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства. Розкрито концептуальні засади формування моделі системи управління витратами й визначено аналітичний інструментарій щодо моделювання поведінки витрат стосовно їх оптимізації в підприємствах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Андрющенко, Ірина Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | фонд електрон. док-тів | 1 | 1 |
| 2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | фонд електрон. док-тів | Х- |
| 2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-231256 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|