
>
664.644(072)
П 50
Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. роботи для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "спеціаліст" 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. "Технологія зберігання і переробки зерна" з дисц. Актуальні проблеми галузі / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 12 с.
Ключові слова: технологічні -- властивості -- якість -- хліб --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
П 50
УДК | |
664.644(072) |
Ключові слова: технологічні -- властивості -- якість -- хліб --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|