641.51/.54(072)
Т 38
Технологія соусів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 10 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 9 с., 13 с.

УДК
641.51/.54(072)
664.871(072)

Ключові слова: питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- супи -- супы -- перші страви -- первые блюда -- соус -- харчування -- питание -- дегустація -- дегустация --
Додаткові точки доступу: