
>
664(075)
Х 22
Харчові технології у прикладах і задачах [Текст] : підручник / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2008. - 575 с. - ISBN 978-966-364-602-2
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Додаткові точки доступу:
Товажнянський, Леонід Леонідович
Бухкало, Світлана Іванівна
Капустенко, Петро Олексійович
Арсеньєва, Ольга Петрівна
Орлова, Євгенія Іванівна
Х 22
УДК | |
664(075) |
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Додаткові точки доступу:
Товажнянський, Леонід Леонідович
Бухкало, Світлана Іванівна
Капустенко, Петро Олексійович
Арсеньєва, Ольга Петрівна
Орлова, Євгенія Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 6 | 6 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347042 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-215648 Х-215932 Х-216085 Х-216126 Х-218542 Х-219512 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|