
>
Контроль якості і безпеки продукції галузі [Електронний ресурс] : тести для самост. підгот. та перевірки знань з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2023. - 19 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55854 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 19. - Б. ц.
Ключові слова: контроль якості -- контроль качества -- контроль безпеки -- контроль безопасности -- продукція галузі -- продукция отрасли -- харчові технології -- пищевые технологии -- продуктів тваринного походження -- продуктов животного происхождения -- технології харчових продуктів -- технологии пищевых продуктов --
Анотація:
Тести для самостійної підготовки та перевірки знань з дисципліни «Контроль якості і безпеки продукції галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить узагальнений опис дисципліни (предмет, об’єкт, мету і завдання), навчальні та контролюючі тести, список рекомендованої літератури. Тести охоплюють змістові розділи навчальної дисципліни згідно із робочою програмою та можуть бути використані як для навчання, так і контролю одержаних знань студентів (поточного, проміжного, підсумкового, залишкових знань). Тести можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій м’ясної промисловості, ресторанного господарства та установ з контролю якості і безпечності харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: контроль якості -- контроль качества -- контроль безпеки -- контроль безопасности -- продукція галузі -- продукция отрасли -- харчові технології -- пищевые технологии -- продуктів тваринного походження -- продуктов животного происхождения -- технології харчових продуктів -- технологии пищевых продуктов --
Анотація:
Тести для самостійної підготовки та перевірки знань з дисципліни «Контроль якості і безпеки продукції галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить узагальнений опис дисципліни (предмет, об’єкт, мету і завдання), навчальні та контролюючі тести, список рекомендованої літератури. Тести охоплюють змістові розділи навчальної дисципліни згідно із робочою програмою та можуть бути використані як для навчання, так і контролю одержаних знань студентів (поточного, проміжного, підсумкового, залишкових знань). Тести можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій м’ясної промисловості, ресторанного господарства та установ з контролю якості і безпечності харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 15 |