
>
635.21
К 27
Картоплярство: методи оцінки якості [Текст] / А. А. Бондарчук [та ін.] ; за ред.: А. А. Бондарчука, Т. М. Олійник ; Ін-т картоплярства НААН. - Вінниця : Нілан-ЛТД, 2021. - 456 с. : рис., табл. + дод. 434-437 с. - ISBN 978-966-924-921-0 : 300.00 грн.
Зміст: >
Основи формування і збереженя споживчих якостей картоплі
Прогнозування збереженості картоплі залежно від її якості при закладенні
Аналітичні роботи: основні вимоги
Методи досліджень хімічного складу картоплі та іншої продукції
Хроматографія
Алелопатія у рослин родини пасльонових
Метаболоміка - сучасний підхід за вивчення адаптації рослин картоплі до біотичного і абіотичного стресу
Практичне засвоєння статистичних методів дослідження
Ключові слова: картоплярство -- картофелеводство -- якості картоплі -- качества картофеля -- прогнозування збереженості -- прогнозирование сохранности -- бульбові культури -- клубневые культуры -- пасльонові -- пасленовые --
Анотація:
Викладено основні вимоги за виконання аналітичних робіт, практичні питання організації лабораторії. Автори намагались зібрати і проаналізувати класичні, а також сучасні методи оцінки якості та основи формування і збереження споживчих якостей картоплі. Книга розрахована на селекціонерів, науковців, а також студентів, аспіран тів і викладачів навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Бондарчук, А. А.
Колтунов, В. А.
Олійник, Т. М.
Бородай, В. В.
Захарчук, Н. А.
Вишневська, О. В.
Фурдига, М. М.
Бондарчук, А. А.\за ред.\
Олійник, Т. М.\за ред.\
Ін-т картоплярства НААН
К 27
Основи формування і збереженя споживчих якостей картоплі
Прогнозування збереженості картоплі залежно від її якості при закладенні
Аналітичні роботи: основні вимоги
Методи досліджень хімічного складу картоплі та іншої продукції
Хроматографія
Алелопатія у рослин родини пасльонових
Метаболоміка - сучасний підхід за вивчення адаптації рослин картоплі до біотичного і абіотичного стресу
Практичне засвоєння статистичних методів дослідження
УДК | |
635.21 |
Ключові слова: картоплярство -- картофелеводство -- якості картоплі -- качества картофеля -- прогнозування збереженості -- прогнозирование сохранности -- бульбові культури -- клубневые культуры -- пасльонові -- пасленовые --
Анотація:
Викладено основні вимоги за виконання аналітичних робіт, практичні питання організації лабораторії. Автори намагались зібрати і проаналізувати класичні, а також сучасні методи оцінки якості та основи формування і збереження споживчих якостей картоплі. Книга розрахована на селекціонерів, науковців, а також студентів, аспіран тів і викладачів навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Бондарчук, А. А.
Колтунов, В. А.
Олійник, Т. М.
Бородай, В. В.
Захарчук, Н. А.
Вишневська, О. В.
Фурдига, М. М.
Бондарчук, А. А.\за ред.\
Олійник, Т. М.\за ред.\
Ін-т картоплярства НААН
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001692 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|