635.21
К 27
Картоплярство: методи оцінки якості [Текст] / А. А. Бондарчук [та ін.] ; за ред.: А. А. Бондарчука, Т. М. Олійник ; Ін-т картоплярства НААН. - Вінниця : Нілан-ЛТД, . - 456 с. : рис., табл. + дод. 434-437 с. - ISBN 978-966-924-921-0 : 300.00 грн.

Зміст:
Основи формування і збереженя споживчих якостей картоплі
Прогнозування збереженості картоплі залежно від її якості при закладенні
Аналітичні роботи: основні вимоги
Методи досліджень хімічного складу картоплі та іншої продукції
Хроматографія
Алелопатія у рослин родини пасльонових
Метаболоміка - сучасний підхід за вивчення адаптації рослин картоплі до біотичного і абіотичного стресу
Практичне засвоєння статистичних методів дослідження
УДК
635.21

Ключові слова: картоплярство -- картофелеводство -- якості картоплі -- качества картофеля -- прогнозування збереженості -- прогнозирование сохранности -- бульбові культури -- клубневые культуры -- пасльонові -- пасленовые --
Анотація:
Викладено основні вимоги за виконання аналітичних робіт, практичні питання організації лабораторії. Автори намагались зібрати і проаналізувати класичні, а також сучасні методи оцінки якості та основи формування і збереження споживчих якостей картоплі. Книга розрахована на селекціонерів, науковців, а також студентів, аспіран тів і викладачів навчальних закладів.
Додаткові точки доступу: