.
Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів [Електронний ресурс] : монографія / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров, Л. О. Радченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 180 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21582 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 153-179

Зміст:
Аналіз технологій виробів м’ясних посічених (ВМП)
Обґрунтування параметрів одержання термостабільної пружної емульсіїй (ТПЕ)
Обґрунтування технології виробництва виробів м’ясних посічених
Оцінка ефективності впровадження технології термостабільної пружної емульсії для виробів м’ясних посічених
Додаткові точки доступу: