
>
Нечепуренко, Кристина Борисівна.Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів [Електронний ресурс] : монографія / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров, Л. О. Радченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 180 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21582 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 153-179
Зміст: >
Аналіз технологій виробів м’ясних посічених (ВМП)
Обґрунтування параметрів одержання термостабільної пружної емульсіїй (ТПЕ)
Обґрунтування технології виробництва виробів м’ясних посічених
Оцінка ефективності впровадження технології термостабільної пружної емульсії для виробів м’ясних посічених
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Радченко, Людмила Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Нечепуренко, Кристина Борисівна.
Аналіз технологій виробів м’ясних посічених (ВМП)
Обґрунтування параметрів одержання термостабільної пружної емульсіїй (ТПЕ)
Обґрунтування технології виробництва виробів м’ясних посічених
Оцінка ефективності впровадження технології термостабільної пружної емульсії для виробів м’ясних посічених
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Радченко, Людмила Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 225 |