>
Харчові технології [Електронний ресурс] : опорн. конспект лекцій / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 309 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6969 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 307-308
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Черемська, Тетяна Володимирівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Котляр, Олег Володимирович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Черемська, Тетяна Володимирівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Котляр, Олег Володимирович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 264 |
| 2 | Репозитарій |