
>
Ткачова, Світлана Сергіївна.Стратегічний менеджмент [Електронний ресурс] : навч. посіб. / С. С. Ткачова, Т. С. Пічугіна, О. П. Ткаченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 219 с. : рис., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60063 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 215-217. - Б. ц.
Ключові слова: стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- стратегічний аналіз -- стратегический анализ -- рганізація -- организация --
Анотація:
Матеріали навчального посібника за більшістю питань містять різні наукові підходи вітчизняних та закордонних авторів, що надає змогу студентам аналізувати інформацію та обирати оптимальний підхід для підприємства, діяльність якого розглядається. За кожною темою запропоновано методики стратегічного аналізу та управління, в тому числі й авторські, які мають детальні коментарі, приклади використання у практичній діяльності підприємств сфери гостинності. Більшість завдань навчального посібника – контрольних запитань, завдань для самостійної роботи, комплексних ситуаційних завдань та кейсів, тем наукових повідомлень – вимагають від студентів творчого підходу, використання знань інших професійно-орієнтованих дисциплін.
Додаткові точки доступу:
Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ткачова, Світлана Сергіївна.
Ключові слова: стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- стратегічний аналіз -- стратегический анализ -- рганізація -- организация --
Анотація:
Матеріали навчального посібника за більшістю питань містять різні наукові підходи вітчизняних та закордонних авторів, що надає змогу студентам аналізувати інформацію та обирати оптимальний підхід для підприємства, діяльність якого розглядається. За кожною темою запропоновано методики стратегічного аналізу та управління, в тому числі й авторські, які мають детальні коментарі, приклади використання у практичній діяльності підприємств сфери гостинності. Більшість завдань навчального посібника – контрольних запитань, завдань для самостійної роботи, комплексних ситуаційних завдань та кейсів, тем наукових повідомлень – вимагають від студентів творчого підходу, використання знань інших професійно-орієнтованих дисциплін.
Додаткові точки доступу:
Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 39 |
2 | Репозитарій |