
>
Присвоєння кличок, методи мічення великої рогатої худоби, ідентифікація і реєстрація [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. Н2 Тваринництво ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Ю. І. Криворучко. - Харків : [б. в.], 2025. - 23 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67628 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- ідентифікація і реєстрація -- идентификация и регистрация -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки -- тваринництво -- животноводство -- скотарство -- скотоводство --
Анотація:
Методичні вказівки включають 3 теми, 4 практичних завдань та список літератури до них. Матеріал розкриває сутність виробничих процесів в скотарстві, їх властивості, особливості, способи. Майбутні фахівці - технологи повинні володіти основами даних питань. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності Н2 - Тваринництво, освітньо – професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Додаткові точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- ідентифікація і реєстрація -- идентификация и регистрация -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки -- тваринництво -- животноводство -- скотарство -- скотоводство --
Анотація:
Методичні вказівки включають 3 теми, 4 практичних завдань та список літератури до них. Матеріал розкриває сутність виробничих процесів в скотарстві, їх властивості, особливості, способи. Майбутні фахівці - технологи повинні володіти основами даних питань. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності Н2 - Тваринництво, освітньо – професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Додаткові точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |