
>
Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студентів спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. А. Большакова, О. Б. Дроменко. - Харків : [б. в.], 2022. - 73 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35367 (Рпозиторій). - Библиогр.: с. 55-56. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- технології харчових продуктів -- технологии пищевых продуктов -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Дроменко, Олена Борисівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- технології харчових продуктів -- технологии пищевых продуктов -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Дроменко, Олена Борисівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Рпозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 33 |