Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студентів спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. А. Большакова, О. Б. Дроменко. - Харків : [б. в.], . - 73 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35367 (Рпозиторій). - Библиогр.: с. 55-56. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- технології харчових продуктів -- технологии пищевых продуктов -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Додаткові точки доступу: