Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025 - .
Ч. 1 : Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк. - 2025. - 42 с. : рис., табл. + дод. 38-39 с. - Бібліогр.: с. 40. - Б. ц.

Зміст:
Основи розрахунку теплового обладнання
Конструктивні розрахунки теплового обладнання
Розрахунки обладнання для попередньої термічної обробки
Розрахунки обладнання для обжарювання сировини
Фізичні властивості сухого повітря за умов атмосферного тиску
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- джерела теплової енергії -- источники тепловой энергии -- теплова обробка -- тепловая обработка -- основи розрахунку -- основы расчета -- конструктивні розрахунки -- конструктивные расчеты
Анотація: Зміст методичних вказівок до практичних робіт «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» узгоджений з робочою програмою дисципліни за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших ЗВО за умови адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи студентів та широкого кола фахівців, які займаються проектуванням високотехнологічного теплового обладнання підприємств харчових виробництв. Частина 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» містить 4 роботи: «Основи розрахунку теплового обладнання», «Конструктивні розрахунки теплового обладнання», «Розрахунки обладнання для попередньої термічної обробки» та «Розрахунки обладнання для обжарювання сировини»; 3 додатки: «Фізичні властивості сухого повітря за умов атмосферного тиску», «Фізичні властивості води на лінії насичення», «Параметри водяної пари в стані насичення (за тиском)» та список рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу:




Экз-ры полностью -281342561
Кол-во выдач 0