Шевченко, Андрій Олександрович.
Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування : у 2 ч. / А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, С. В. Прасол ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025.
Ч. 1 : Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії. - 2025. - 80 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 80. - Б. ц.

Зміст:
Загальні поняття про теплову обробку в харчових виробництвах
Теплообмінне обладнання
Джерела теплової енергії та теплоносії
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- джерела теплової енергії -- источники тепловой энергии -- теплова обробка -- тепловая обработка
Анотація: Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» містить 3 лекції. Розглядаються наступні теми: «Загальні поняття про теплову обробку в харчових виробництвах», «Теплообмінне обладнання» і «Джерела теплової енергії та теплоносії». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:



Экз-ры полностью -329342338
Кол-во выдач 0