
>
637.523(075.8)
О-58
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст] : навч. посібник для вищ. навч. закл. / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Університетська книга, 2009. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-223 (137 назв). - ISBN 978-966-680-472-6
Зміст: >
Формування захисних властивостей оболонок та якості ковбасних виробів з їх використанням
Натуральні ковбасні оболонки
Штучні ковбасні оболонки рослинного та тваринного походження
Штучні ковбасні оболонки із синтетичних полімерних матеріалів
Ключові слова: ковбасні вироби -- колбасные изделия -- властивості оболонок -- свойства оболочек -- захисні властивості -- защитные свойства -- натуральні ковбасні оболонки -- натуральные колбасные оболочки -- штучні ковбасні оболонки -- икусственные колбасные оболочки --
Анотація:
Розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї із складових у формуванні якості ковбас.
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна
Янчева, Марина Олександрівна
О-58
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Формування захисних властивостей оболонок та якості ковбасних виробів з їх використанням
Натуральні ковбасні оболонки
Штучні ковбасні оболонки рослинного та тваринного походження
Штучні ковбасні оболонки із синтетичних полімерних матеріалів
УДК | |
637.523(075.8) |
Ключові слова: ковбасні вироби -- колбасные изделия -- властивості оболонок -- свойства оболочек -- захисні властивості -- защитные свойства -- натуральні ковбасні оболонки -- натуральные колбасные оболочки -- штучні ковбасні оболонки -- икусственные колбасные оболочки --
Анотація:
Розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї із складових у формуванні якості ковбас.
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 11 | 11 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 358429 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-216009 Х-218580 Х-218747 Х-220266 Х-233239 Х-233240 Х-к.3688/1 Х-к.3688/2 Х-к.3688/4 Х-к.3688/6 Х-к.3688/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
3 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | ТОВАРОЗНАВСТВО (ХАРЧОВІ ТА НЕХАРЧОВІ ТОВАРИ) | 6 |
4 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | ТОВАРОЗНАВСТВО (ХАРЧОВІ ТА НЕХАРЧОВІ ТОВАРИ) | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|