637.1
П 43
.
Лабораторний практикум з дисципліни Технологія галузі [Текст] : навч. посібник для студ. спец. 181 Харчові технології. Розділ 1. Харчові технології переробки молока / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 96 с. - ISBN 978-966-637-827-2 : 65.00 грн., 100.00 грн.

УДК
637.1

Ключові слова: виробництво молока і молочних продуктів -- молочна промисловість в цілому -- біотехнологічні основи -- биотехнологические основы -- переробка молока і молочних продуктів -- переработка молока и молочных продуктов -- харчові технології -- пищевые технологии -- 5555 --
Анотація:
Перша частина лабораторного практикуму спрямована на набуття студентами цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості молочних продуктів, зокрема, фізико-хімічних, хімічних, біохімічних та біотехнологічних, що є фундаментальною складовою технології галузі.
Додаткові точки доступу: