Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45489 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.

Ключові слова: обладнання для виробництва сиру -- оборудование для производства сыра -- обладнання для охолодження -- оборудование для охлаждения -- обладнання малих підприємств -- оборудование малых предприятий -- обладнання харчових виробництв -- оборудование пищевых производств --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: