
>
Інтелектуальна власність та патентознавство [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для практ. занять студентам другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. - Харків : [б. в.], 2022. - 53 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35253 (Репозитарій)
Ключові слова: авторське право -- авторское право -- інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- патентознавство -- патентоведение --
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: авторське право -- авторское право -- інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- патентознавство -- патентоведение --
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 176 |