
>
664
Т 38
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт з дисц. Модуль 1. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - 16 с.
Ключові слова: властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Ольховська, Юлія Юріївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Т 38
УДК | |
664 |
Ключові слова: властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Ольховська, Юлія Юріївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|