
>
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] : здобувачами вищ. освіти ступеня магістр за освітньо-професійними програмами Обладнання переробних і харчових виробництв і Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії спец. 133 Галузеве машинобудування для студентів ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, О. А. Маяк. - Харків : [б. в.], 2023. - 40 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35267 (Репозиторій). - Б. ц.
Ключові слова: галузеве машинобудування -- отраслевое машиностроение -- обладнання та інжиніринг -- оборудование и инжиниринг -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: галузеве машинобудування -- отраслевое машиностроение -- обладнання та інжиніринг -- оборудование и инжиниринг -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 58 |