Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] : здобувачами вищ. освіти ступеня магістр за освітньо-професійними програмами Обладнання переробних і харчових виробництв і Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії спец. 133 Галузеве машинобудування для студентів ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, О. А. Маяк. - Харків : [б. в.], . - 40 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35267 (Репозиторій). - Б. ц.

Ключові слова: галузеве машинобудування -- отраслевое машиностроение -- обладнання та інжиніринг -- оборудование и инжиниринг -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу: