
>
Технологічний тренінг [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення лаборатор. робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : [б. в.], 2024. - 37 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58260 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 35-36. - Б. ц.
Зміст: >
Відпрацювання технології та рецептур хліба (італійська чіабата)
Відпрацювання технології та рецептур листкових виробів
Відпрацювання технології та рецептур борошняних кондитерських виробів (кекси та маффіни)
Відпрацювання технології та рецептур цукрових кондитерських виробів
Ключові слова: тренінг -- тренинг -- технологічний тренінг -- технологический тренинг -- харчові технології -- пищевые технологии -- технології -- технологии -- рецептури -- рецептуры --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний тренінг» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає вказівки до виконання лабораторних робіт (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Відпрацювання технології та рецептур хліба (італійська чіабата)
Відпрацювання технології та рецептур листкових виробів
Відпрацювання технології та рецептур борошняних кондитерських виробів (кекси та маффіни)
Відпрацювання технології та рецептур цукрових кондитерських виробів
Ключові слова: тренінг -- тренинг -- технологічний тренінг -- технологический тренинг -- харчові технології -- пищевые технологии -- технології -- технологии -- рецептури -- рецептуры --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний тренінг» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає вказівки до виконання лабораторних робіт (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 113 |